Refunderingspolitik

REFUNDERINGER ELLER OMBYTNINGER

Vi holder af vores kunder og ønsker, at du får en fantastisk oplevelse hos os. Derfor står vi bag alle vores produkter og tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti! Det betyder at du risikofrit kan bruge Nordic Tables produkter, for at teste om det er noget for dig.

Skulle du mod forventning være utilfreds med dit køb, har du 14 dage, fra leveringsdatoen, til at igangsætte en returnering. Hvis 14 dage er gået siden du har modtaget din ordre, kan vi desværre ikke tilbyde en refundering eller ombytning.

Du kan igangsætte din refundering ved at indberette en refundering. Vi giver dig de nødvendige instruktioner til at fuldføre en returnering. Vores team kræver en kopi af ordrebekræftelsen for at kunne gennemføre returneringen.

GODKENDELSE AF RETURNERINGER

Du mister din fortrydelsesret hvis varen har store brugsmærker og ikke er i den samme stand & indpakning (pose og papkasse), som da du modtog den.

Når din returnering er modtaget og undersøgt, sender vi dig en bekræftelsesmail. Vi sender dig også en e-mail når din refundering er godkendt. Hvis din returnering bliver godkendt, overfører vi hele købsbeløbet tilbage.

FORSENDELSE

For at returnere dit produkt skal du følge instruktionerne: 

Indberette returnering og herefter sende produktet til os. Dette gælder dog kun, hvis returnering sker indenfor returneringstiden. 

Du er ansvarlig for at betale udgifterne i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bør overveje at få tracking til tilbageleveringen af din pakke. Vi garanterer ikke at vi modtager den returnerede pakke.